GENÅBNING AF KIRKERNE

Kære menighed

Kirkerne er blevet genåbnet, og vi glæder os til at byde jer indenfor på søndag til gudstjeneste kl. 9 i Fur Kirke. Der er blevet foretaget en ny opmåling af kirkerummet, og det betyder, at vi har plads til 40 deltagere. Der vil ikke være mulighed for at tilmelde sig gudstjenesten.

Jeg ser meget frem til at fejre kirkernes genåbning sammen med jer, og at vi som præst og menighed endelig kan møde hinanden i Herrens Hus.

Rikke

Fur d. 20/5-2020

Se også oplysninger fra Kirkeministeriet  ang. Corona herunder

Kirkebil

Der kan bestilles kirkebil hos Skive Minibusser til såvel kirke som Ældrecenter, tlf. 97 59 31 65.

Det koster i alt 20 kr t/r

NB: Man bedes ringe og bestille senest dagen før.

Læs det seneste kirkeblad: klik på billede ovenfor.

Informationsbrev vedrørende kommende års konfirmation (2021)

Konfirmationer udskudt

Konfirmander 2020

I Fur kirke lørdag den 15. august kl. 10.00

• Clara Dalsgaard Christensen, Sønderhedevej 8, 7884 Fur

• Lærke Østergaard Søltoft Holmboe, Skånings Allé 16, Sønderhede, 7884 Fur

I Skive kirke søndag den 26. juni kl. 9.00

• Lærke Trøjborg Kofod, Broagervej 1, Debel, 7884 Fur

Folkekirkens Liturgiarbejde

Biskopperne har sat et udredningsarbejde af gudstjenestens faste form, liturgien, i gang. Tre fagudvalg har undersøgt gudstjenestelivet som det ser ud i dag og baggrunden for det. Nu er der lagt op til en bred folkelig og kirkelig debat om hvordan gudstjenesten i fremiden skal forme sig.

......

Herunder link til den officielle hjemmeside hvor man kan orientere sig om sagen og forløbet.: