Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Kirkebil

Der kan bestilles kirkebil hos Skive Minibusser til såvel kirke som Ældrecenter, tlf. 97 59 31 65.

Det koster i alt 20 kr t/r

NB: Man bedes ringe og bestille senest dagen før.

Læs det seneste kirkeblad: klik på billede ovenfor.

Vi synger julen ind

Søndag d. 15. december (sætternissen har skrevet forkert i Kirkebladet)

Traditionen tro synges julen ind i Fur kirke 3. søndag i advent kl. 15.30.

I år får kirken besøg af børnene fra Fur friskole. Børnene vil synge og deltage i gudstjenesten.

Efter flere års pause synger vi igen Juletoner, men med den forskel, at det i år bliver alle i kirken, der synger med på Juletoner.

Mon ikke julestemningen indfinder sig?

Velkommen til en dejlig adventsgudstjeneste.

AJ

Folkekirkens Liturgiarbejde

Biskopperne har sat et udredningsarbejde af gudstjenestens faste form, liturgien, i gang. Tre fagudvalg har undersøgt gudstjenestelivet som det ser ud i dag og baggrunden for det. Nu er der lagt op til en bred folkelig og kirkelig debat om hvordan gudstjenesten i fremiden skal forme sig.

......

Herunder lint til den officielle hjemmeside hvor man kan orientere sig om sagen og forløbet.:

JULEHJÆLP 2019

Ansøgningsblanket til julehjælp findes ved at trykke på billedet.

Nummeret til Mobilepay findes her